Δομικά Υλικά

Εμφάνιση όλων των 5 αποτελεσμάτων

 • Αρμόστοκοι ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ 10.00

  ΣΤΟΚΟΣ FUGABELLA 0-8 PORCELANA KERAKOLL 5kil.Είναι ο στόκος που κάθε μάστορας επιδιώκει να έχει στην εργασία του από οποιοδήποτε άλλο.Το ΣΤΟΚΟ  FUGABELLA 0-8 PORCELANA ΤΗΣ KERAKOLL θα τον βρείτε στο  Δημητριάδης bagno σε συσκευασίa 5 κιλών σε πολλά χρώματα και στη καλύτερη τιμή της αγοράς.Είναι ορυκτός αρμόστοκος φιλικός προς το περιβάλλον, φυσικά βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός σταθεροποιημένος με καθαρή φυσική άσβεστο NHL 5, για αρμούς υψηλής χρωματικής σταθερότητας από 0 μέχρι και 8 mm, ιδανικός για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, ανακυκλώσιμος ως αδρανές υλικό. Το Fugabella® Eco Porcelana 0-8 παρέχει ιδιαίτερα λεπτόκοκκη τελική επιφάνεια με μικρόκοκκους, με επιφανειακή σκληρότητα που δε χαράζεται και αναδεικνύει τα παιχνίδια αντανάκλασης του φωτός, εγγυώντας τη μέγιστη συσχέτιση με τα σχέδια των κεραμικών πλακιδίων, των υαλοψηφίδων και των φυσικών λίθων.

 • Αρμόστοκοι ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ 40.00

  Ρητίνη βάσεως νερού για την αρμολόγηση με απομίμηση ξύλου των κεραμικών πλακιδίων τύπου ξύλου.

  Ο Fugalite® Bio Parquet είναι δερματολογικά ελεγμένος υποαλλεργικός σύμφωνα με το ιατρικό πείραμα δερματικής ανοχής που διεξάχθηκε στη δερματολογική κλινική του Πανεπιστημίου της Modena και Reggio Emilia. Διαθέσιμος σε 12 φυσικές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα είδη ξύλου που χρησιμοποιούνται συχνότερα για την κατασκευή επενδύσεων παρκέ. Εγγυάται την αισθητική και λειτουργική συνέχιση του πλακιδίου τύπου ξύλου

 • Αρμόστοκοι ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ 25.00

  Υγρό Γυαλί  ….Για τέλειους αρμούς

  Ιδιότητες

  Πορσελανώδης αρμόστοκος πιστοποιημένος φιλικός προς το περιβάλλον, με υψηλή ρευστότητα και ευκολία καθαρισμού, βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός, αδιάβροχος και ανθεκτικός στην κηλίδωση, για αρμούς από 0 έως και 20 mm υψηλής χημικόμηχανικής αντοχής, εγγυάται τη συνέχιση των επιφανειών από κεραμικά υλικά, ιδανικός για το GreenBuilding. Με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων. Ο Fugalite® Eco είναι υγρή πορσελάνη για αρμολόγηση που προσδίδει συνέχιση σε όλες τις επενδύσεις κεραμικών υλικών και υαλοψηφίδας. Διατίθεται σε 3 συλλογές χρωμάτων συνολικά 18 αποχρώσεων, οι οποίες δίνουν χώρο στη δημιουργικότητα και στους πλέον πρωτότυπους συνδυασμούς, προσδίδοντας μία ασύγκριτη ομορφιά στους χώρους.

  Εφαρμογές

  Eίναι κατάλληλος για αρμολογήσεις πλάτους 0-20 mm, κεραμικών πλακιδίων, υαλοψηφίδας, γρανίτη, πλακίδια μεγάλων διαστάσεων, πλάκες μικρού πάχους και φυσικούς λίθους, για δάπεδα και τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 • Δομικά Υλικά ΚΟΛΛΕΣ 10.00

  KERAKOLL SPECIAL GRES ECO ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

  H KERAKOLL κόλλα είναι ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με υψηλή πρόσφυση, με μεγάλη αντοχή και με μηδενική κάθετη ολίσθηση.
  Το λεπτόκοκκο θιξοτροπικό μίγμα Special Gres Eco επιτρέπει την εύκολη και παρατεταμένη εργασιμότητα για τοποθετήσεις μικρού και μεγάλου πάχους όλων των ειδών πλακιδίων και κεραμικού γρανίτη.
  Πλεονεκτήματα Προϊόντος:

  • Είναι κατάλληλο για την τοποθέτηση κεραμικού γρανίτη σε εσωτερικούς χώρους
  • Είναι κατάλληλο για την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων σε ορυκτό ή τσιμεντούχο υπόστρομα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Λεπτόκοκκο μίγμα για τοποθετήσεις σε πάχος μέχρι και 15mm
  • Ανοιχτός χρόνος εφαρμογής και διόρθωσης ≥ 30 λεπτά
  • Μηδενική κάθετη ολίσθηση
   Συσκευασία: 25kgr
 • Αστάρι πρόσφυσης Υδατοδιαλυτό ενισχυτικό πρόσφυσης, πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για απορροφητικά συμπυκνωμένα και μη απορροφητικά υποστρώματα, ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, χωρίς διαλύτες και με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων.

  Τιμή για 5kg

Εμφάνιση όλων των 5 αποτελεσμάτων