Αρμόστοκοι

Εμφάνιση όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Αρμόστοκοι ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ 10.00

  ΣΤΟΚΟΣ FUGABELLA 0-8 PORCELANA KERAKOLL 5kil.Είναι ο στόκος που κάθε μάστορας επιδιώκει να έχει στην εργασία του από οποιοδήποτε άλλο.Το ΣΤΟΚΟ  FUGABELLA 0-8 PORCELANA ΤΗΣ KERAKOLL θα τον βρείτε στο  Δημητριάδης bagno σε συσκευασίa 5 κιλών σε πολλά χρώματα και στη καλύτερη τιμή της αγοράς.Είναι ορυκτός αρμόστοκος φιλικός προς το περιβάλλον, φυσικά βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός σταθεροποιημένος με καθαρή φυσική άσβεστο NHL 5, για αρμούς υψηλής χρωματικής σταθερότητας από 0 μέχρι και 8 mm, ιδανικός για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, ανακυκλώσιμος ως αδρανές υλικό. Το Fugabella® Eco Porcelana 0-8 παρέχει ιδιαίτερα λεπτόκοκκη τελική επιφάνεια με μικρόκοκκους, με επιφανειακή σκληρότητα που δε χαράζεται και αναδεικνύει τα παιχνίδια αντανάκλασης του φωτός, εγγυώντας τη μέγιστη συσχέτιση με τα σχέδια των κεραμικών πλακιδίων, των υαλοψηφίδων και των φυσικών λίθων.

 • Αρμόστοκοι ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ 25.00

  Υγρό Γυαλί  ….Για τέλειους αρμούς

  Ιδιότητες

  Πορσελανώδης αρμόστοκος πιστοποιημένος φιλικός προς το περιβάλλον, με υψηλή ρευστότητα και ευκολία καθαρισμού, βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός, αδιάβροχος και ανθεκτικός στην κηλίδωση, για αρμούς από 0 έως και 20 mm υψηλής χημικόμηχανικής αντοχής, εγγυάται τη συνέχιση των επιφανειών από κεραμικά υλικά, ιδανικός για το GreenBuilding. Με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων. Ο Fugalite® Eco είναι υγρή πορσελάνη για αρμολόγηση που προσδίδει συνέχιση σε όλες τις επενδύσεις κεραμικών υλικών και υαλοψηφίδας. Διατίθεται σε 3 συλλογές χρωμάτων συνολικά 18 αποχρώσεων, οι οποίες δίνουν χώρο στη δημιουργικότητα και στους πλέον πρωτότυπους συνδυασμούς, προσδίδοντας μία ασύγκριτη ομορφιά στους χώρους.

  Εφαρμογές

  Eίναι κατάλληλος για αρμολογήσεις πλάτους 0-20 mm, κεραμικών πλακιδίων, υαλοψηφίδας, γρανίτη, πλακίδια μεγάλων διαστάσεων, πλάκες μικρού πάχους και φυσικούς λίθους, για δάπεδα και τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 • Αρμόστοκοι ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ 40.00

  Ρητίνη βάσεως νερού για την αρμολόγηση με απομίμηση ξύλου των κεραμικών πλακιδίων τύπου ξύλου.

  Ο Fugalite® Bio Parquet είναι δερματολογικά ελεγμένος υποαλλεργικός σύμφωνα με το ιατρικό πείραμα δερματικής ανοχής που διεξάχθηκε στη δερματολογική κλινική του Πανεπιστημίου της Modena και Reggio Emilia. Διαθέσιμος σε 12 φυσικές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα είδη ξύλου που χρησιμοποιούνται συχνότερα για την κατασκευή επενδύσεων παρκέ. Εγγυάται την αισθητική και λειτουργική συνέχιση του πλακιδίου τύπου ξύλου

Εμφάνιση όλων των 3 αποτελεσμάτων