Προφίλ

dimitriadis-bagno-magazi

Η εταιρεία Δημητριάδης Κατασκευαστικές εργασίες ξεκίνησε τις εργασίες της στο χώρο των οικοδομικών κατασκευών ως ατομική επιχείρηση από τον Δημητριάδη Ιωάννη , την δεκαετία του 1970.

Σήμερα η εταιρία με την είσοδο της νέας γενιάς, διεύρυνε τον κύκλο των εργασιών της, στηριζόμενη στην εμπειρία, την σωστή οργάνωση και την σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις.

Το 2010 επεκτείνεται στην κατασκευή φωτοβολταϊκών έργων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με την ίδρυση της εταιρίας Δημητριάδης Energysolution.

To 2011 με όπλο την επιμονή ,παρά την οικονομική κρίση, εισέρχεται στον χώρο της εμπορίας πλακιδίων , ειδών υγιεινής, θέρμανσης-ψύξης, υδραυλικών και δομικών υλικών με την ίδρυση της εταιρίας Dimitriadis bagno που στεγάζεται σε έναν άνετο εκθεσιακό χώρο στης Kρηνίδες Kαβάλας.

Με σαφή προσανατολισμό στις ποιοτικές υπηρεσίες, την πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη και την άριστη γνώση της αγοράς , στοχεύει πάντα στην άμεση ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών της   πελατών στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στο Χάρτη

map

Κρατήστε Επαφή

qrcode Κατεβάστε QR Reader
iPhone
Android
Blackberry
Windows Phone

Newsletter